Tečaj za PODVODNI RIBOLOV i APNEU

Slika Tečaj za  PODVODNI RIBOLOV  i APNEU
Ronjenje u sigurnosti kroz podvodni ribolov želja je svakog podvodnog ribolovca. Balans uma i tijela omogućuje čovjeku da uživa u plavetnilu morske dubine. Ronite sa razumijevanjem i vještinom i dodirnite granice nevjerojatne slobode i opuštenosti podvodnog iskonskog lovca. More i Vi spojeni u jedno-PODVODNI RIBOLOV...

2.000,00 kn

POČETNI TEČAJ RONJENJA NA DAH
PSS FREEDIVER

Instruktor:
Tečaj će voditi međunarodni instruktor PSS i voditelj  za ronjenje na dah PSS asocijacije Jure Daić. Jure je iskusni instruktor ronjenja na dah s dugogodišnjim iskustvom i vlasnik brojnih slovenskih nacionalnih rekorda i nacionalnih naslova. Jure je poznat kao jedan od najboljih svjetskih ronioca u dubinskim disciplinama.


Ciljevi:
Stjecanje znanja o anatomiji, fiziologiji i pravilima sigurnosti kod ronjenja na dah. Prakticiranje tehnike pravilnog zarona, plivanja s perajama i izjednačavanja pritiska. Postizanje minimalnih rezultata u statičkoj apnei (min 1 min 30 sec), dinamičkoj apnei (40 m) i dubini (-10 m). Nakon završenog tečaja tečajevci su osposobljeni za sigurno ronjenje na dah i pomoć kod spašavanja ronioca.

Trajanje:
Teorijski dio: 9 sati
Pravilno disanje i tehnike opuštanja: 2 sata
Bazenske vježbe u moru: 4 sata
Ronjenje u dubinu: 6 sati

Kontakt:

e-mail: info@h2oteam.com

gsm: 00385/ (0)99 405 01 97.