X-VU LiquidSkin

Slika X-VU LiquidSkin
X-VU maska napraljena je od Liquidskin silikona što je 45% mekše i 270% elastičnije od normalnog silikona, u kombinaciji s Tri-Comfort tehnologijom! Za veliki vidokrug i neusporedivu udobnost izazov je isprobati X-VU Liquidskin masku! Ronilačke maske top kvalitete.

US$67.52

Proizvođačeva šifra proizvoda: 411033

Proizvođač: Mares

◾ Bi-silikon obrazina za neusporedivu udobnost
◾ Sitna rebra oko nosa za smanjenje pritiska
◾ X obliku bi-silikonskog remena
◾ Dioptrijska stakla
◾ Sunrise veća opcija obrazine

Ronilačke maske top kvalitete

Težina 173g
Volumen Srednji
Temperirano staklo Da
Dioptrijska stakla Da
Podešavanje remena Uobičajeno
Tehnologije

  • Liquidskin
    Patentirana tehnologija. Ekskluzivna Bi-silikonska tehnologija koristi dvije različite vrste silikona: čvršća dio za potpornu strukturu i mekši dio za kontakt s vašim licem. To je 45% mekši i 270% elastičniji silikon. Omogućuje maksimalnu udobnost i savršeno prijanjanje.

  • Dioptrijska stakla
    Mares nudi dioptrijska stakla za pojedine modela. Osim negativnih dioptrija (od -1 do -7), dostupne su i pozitivne (od +1.5 do +3). Maresov dizajn omogućuje brzu i jednostavnu zamjenu dioptrijskog stakla, koju će za Vas odraditi stručna osoba na našem prodajnom mjestu.

  • Tri-Comfort
    Mala horizontalna rebra između okvira i obrazine nalaze se sa vanjske strane obrazine, u području oko nosa. Ova rebra apsorbiraju i redistribuiraju pritisak okvira na obrazinu, što omogućje veću udobnost.